Cautare

180 de rezultate pentru "bucharest christmas" (5.75 secunde)
Firma Scholl participa cu un stand in acest week-end la Bucharest Marathon Raiffeisen Bank. ... Extragerea castigatorilor la tombola va avea loc luni, iar lista cu castigatorii va fi anuntata si publicata pe Bucharest Marathon in zece zile lucratoare.
Noul logo al Google prezinta personaje clasice din opere ale lui Charles Dickens, precum Ebenezer Scrooge din "The Christmas Carol" si Pip din "Great Expectations". ... "Oliver Twist", "Nicholas Nickleby", "A Christmas Carol", "David Copperfield", "A Tale of Two Cities" si "Great Expectations".
Angela Avram din Oradea participa la Christmas fair's Marathon, organizat vizavi de CinemaPro.
Cezara Negoescu si Livia Dumitru sunt doua tinere care participa si astazi la Christmas fair's Marathon organizat in Piata Universitatii, vizavi de CinemaPro, mai exact pe Strada Toma Caragiu nr.
Materialul audio se numeste The Magic of Christmas. Veti asculta piese celebre ale Sarbatorilor de iarna, aranjate special pentru cvintet de alamuri, de la Christian Arnold, John Messon, Don Gillis dar si Ioan Dobrinescu.
Profesorul Simon Crowe de la Universitatea La Trobe din Melbourne a mentionat ca "le-am spus voluntarilor ca intre partile de zgomot alb ar putea sa asculte fragmente din melodia White Christmas si in cazul in care le aud sa apese un buton.
"Ama dus la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate ornamente traforate din lemn, precum unele pictate - 5 RON, bufnite bufnite, caluti, reni, ingerasi, oameni de zapada, braduti, fulgi de nea, lumanari, stelute sculptate - la 5 RON.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei.
Demis a adus Craciunul mai aproape de spectatori, emotionandu-i cu "White Christmas", "First Noel", "Silent Night" dar si cu celebrele sale hituri:
Constantin Mischiu din Horezu, Valcea, participa la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, unde intrarea este libera. Programul zilnic este intre orele 11.00 - 22.00.
L-am intalnit la targul Bucharest Christmas Market 2015 organizat de Creart la Universitate. "De peste 30 de ani sculptez in lemn.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie.
Emil Florescu din comuna Cuca, judetul Arges, participa la targul Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Harley-Davidson Bucharest va aduce in Romania gama completa de motociclete si accesorii a brand-ului, dar si serviciile specializate de asistenta post-vanzare.
Bucharest Tower Centre, cladirea de 25 de etaje situata in Piata Victoriei, pe bulevardul Ion Mihalache, in spatele sediului BRD Groupe Societe Generale, este in acest moment goala, din cauza unui litigiu intre proprietarii Tower Centre International si Alpha Bank, desi constructia a fost finalizata inca din luna decembrie a anului trecut.
Evz.ro informeaza ca presedintele Raiffeisen Bank din Romania, Steven van Groningen, e unul dintre maratonistii VIP din acest an la Bucharest City Marathon.
Sambata se sarbatoreste Ba mai mult, maine se va organiza o parada in cinstea acestui eveniment, cat si a inceperii vacantei de vara, numita "Bucharest Summer Parade". ... Incepand cu ora 10, pasajul va fi deschis pentru vizitare, iar Bucharest Summer Parade va incepe intre orele 11:00-11:30.
De altfel, Primaria Capitalei a organizat un intreg eveniment pentru inaugurarea pasajului si l-au intitulat Bucharest Summer Parade. ... Bucharest Summer Parade a continuat cu un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea unui complex comercial din zona.
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
google-analytics.com